Το Tokyo είναι ένα μέρος το οποίο είχαμε πραγματικά ονειρευτεί να έρθουμε να επισκεφτούμε. Τώρα που μπορέσαμε να το κάνουμε, είμαι πολύ χαρούμενος - Bill.
Είπαν ότι απλά σκέφτηκαν ότι ένα όνομα που ακούγεται ιαπωνικό θα ήταν πολύ καλό, και γι’αυτό (ονομάστηκαν) Tokio Hotel. To 2001 σε μία πόλη στην ανατολική Γερμανία, τα δωδεκάχρονα αδέρφια Bill και Tom Kaulitz δημιούργησαν ένα συγκρότημα. Και μόλις ξεκίνησαν το 2005 έγιναν πολύ διάσημοι στην Ευρώπη. Τώρα έχουν κερδίσει πολυάριθμα βραβεία και άνθρωποι απ’όλο τον κόσμο τρελαίνονται γι΄αυτούς. Τώρα βρίσκονται στο Tokyo και βλέπουν το μέρος απ΄το οποίο προήλθε το όνομα του συγκροτήματος τους. Έχουν γίνει πολύ διάσημοι στην Ιαπωνία και γι΄αυτό θα κυκλοφορήσουν ένα άλμπουμ εκεί.
Το άλμπουμ αποτελείται από τραγούδια από άλλα άλμπουμ. (Μετά από αυτό λέει πάνω κάτω ότι μετά το αγγλικό άλμπουμ τους Scream είναι που οι περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να τους ακούν.) - Tom.
Επειδή τα γραφικά του άλμπουμ έχουν και αυτά γιαπωνέζικα χαρακτηριστικά, ελπίζουμε πως όσοι ήδη γνωρίζουν το υλικό μας θα απολαύσουν και το περιεχόμενο. - Bill.
Μπορείτε βεβαίως να αντιληφθείτε και την ανάπτυξη του συγκροτήματος, και άλλους πολλούς ήχους (στυλ μάλλον) μέσα στο άλμπουμ. Παρ’ όλο που η metal και η techno είναι διάσημοι ρυθμοί στη Γερμανία, οι Tokio Hotel είναι ένας μοναδικός, συναρπαστικός ήχος.
Δεν είμαστε περιορισμένοι από την κοινή λογική, πάντα ψάχνουμε για κάτι καινούργιο. Γι’ αυτό φυσικά τα τραγούδια μας ακούγονται σαν να έχουν διαφορετική διάθεση. - Bill.
Δεν ξέρω πως θα αλλάξει το συγκρότημα στη συνέχεια, αλλά αυτή είναι η γοητεία του συγκροτήματος. Επομένως στο μέλλον ίσως να φτιάξουμε τραγούδια τα οποία δεν έχουν metal και techno μέσα τους. Φαίνεται πως το συγκρότημα έχει την ελευθερία να το κάνει αυτό (να αλλάζει τον ήχο του) - Tom.
Ο λόγος για τον οποίο η ελευθερία του συγκροτήματος είναι σεβαστή είναι επειδή ο καθένας έχει διαφορετική οπτική ΄ ατμόσφαιρα’. (Αυτό συμβαίνει επειδή ο καθένας έχει διαφορετικό στυλ και το σέβονται αυτό – νομίζω). Ακόμη και μεταξύ τους, ο Bill έχει μια σέξι, μυστηριώδη εμφάνιση η οποία είναι εντυπωσιακή. Όντως στο παρελθόν έχει υπάρξει μοντέλο σε μία επίδειξη μόδας. Επί τη ευκαιρία, σήμερα φοράει ψεύτικη γούνα και παντελόνι Dior (νομίζω).
Η γούνα είναι ψεύτικη γιατί είμαι χορτοφάγος. Όσο αφορά τη μόδα, φοράω μόνο ό,τι θέλω να φορέσω. Αλλά η μόδα μου είναι και έκφραση σε σχέση με τη μουσική. Προσπαθώ να ψάχνω για στυλ που φαίνεται σαν να δίνει κίνητρο σε όλους. - Bill.
Source