danke vani!!!!
Tokio Hotel Greece-Forum
Source.MTV Japan: i.n.g. [special interview] (02.02.11)
MTV i.n.g. interview in Tokyo, Japan - 14'12'10 HQ
Ανέβηκε από foreversacred. - Μουσικά videos, συνεντεύξεις καλλιτεχνών, κονσέρτα και άλλα.
GEORG: Hi, είμαι ο Georg.
GUSTAV: Hello, είμαι ο Gustav.
TOM: Είμαι ο Tom.
BILL: Και είμαι ο Bill, κι εμείς είμαστε...
ALL: Οι Tokio Hotel.
Ερώτηση 1:
BILL: Μας αρέσει το Tokyo και δεν περιμέναμε να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως έγιναν, είναι ένα εξωπραγματικό αίσθημα το ότι είμαστε εδώ και μας αρέσει. Είδαμε τη Shibuya και τη fashion district, είναι απίστευτο, δεν έχω ξαναδεί ποτε κάτι τέτοιο! Νομίζω πως το Tokyo είναι τώρα η αγαπημένη μου πόλη.
Ερώτηση 2:
BILL: Ξέρετε, αυτή τι φορά δεν έχουμε συναυλία γιατί είναι μια παρουσίαση, θέλουμε απλά να δείξουμε στους ανθρώπους τι είδους μουσική παράγουμε και είναι λίγο μικρότερο, επειδή είναι ένα μικρό club. Πιστεύω ότι θα είναι ενδιαφέρον να κάνουμε περισσότερες συναυλίες τον άλλο χρόνο. Ξέρετε, θέλουμε πραγματικά να κάνουμε περιοδεία, θέλουμε μια παγκόσμια περιοδεία που να μας επιτρέψει να έρθουμε και στην Ιαπωνία επίσης...
TOM: Και να φέρουμε ολόκληρη την παραγωγή! Έχουμε μια υπεροχη παραγωγή για να φέρουμε στην Ιαπωνία και να παίξουμε μια κανονική συναυλία.
BILL: Ναι.
Ερώτηση 3:
BILL: Είναι ένα mix από τα albums που έχουμε βγάλει, διαλέξαμε τα αγαπημένα μας τραγούδια, οποτε θα είναι ένα πολύ δυναμικό album, λέω πως είναι το καλύτερο! Είναι ένα ταξίδι μέσα από την ιστορία μας, γιατί μπορείς να ακούσεις την πρώτη δουλειά μας κι επίσης τα τελευταία τραγούδια που ηχογραφήσαμε. Νομίζω πως θα είναι ενδιαφέρον για όλους να το ακούσουν και ελπίζω να το απολαύσετε, γιατί βάλαμε τόση αγάπη και ενέργεια σε αυτό, είναι ένα πραγματικά καλο album.
Ερώτηση 4:
INTERVIEWER: Ποιά είναι τα highlights?
BILL: Τα highlights πιστεύω...
TOM: Τα highlights, ξέρεις, όλα είναι σημαντικά γιατί είναι κάτι σαν ''Best of'', είναι μια πολύ δυναμική συλλογή...
BILL: Πιστεύω πως όλοι πρέπει να γνωρίζουν το Monsoon...
TOM: Το Monsoon.
BILL: ...Γιατί ήταν το πρώτο μας single.
TOM: Το Dark side of the sun.
BILL: Το Dark side of the sun, νομίζω το Automatic είναι ένα ωραίο τραγούδι.
TOM: Το World behind my wall.
BILL: Το World behind my wall.
TOM: Το Noise, το Dogs unleashed.
BILL: Φτάνει. (γέλια)
Ερώτηση 5:
TOM: Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση γιατί ταξιδεύουμε συνεχώς και δε βλέπουμε τηλεόραση, ούτε είμαστε στο internet και τις περισσότερες φορες είναι νέα από τους Tokio Hotel. (γέλια)
GEORG: Οι Tokio Hotel είναι επιτέλους στο Tokyo.
TOM: Επιτέλους στο Tokyo. Αυτά είναι καλά νέα. Λοιπόν, δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά θέματα...
BILL: Ακούσαμε για το χάος που προκάλεσε το χιόνι στη Γερμανία, οποτε τα αγόρια, ο Georg και ο Gustav, φοβόντουσαν μήπως δεν μπορούσαν να πάνε σπίτι επειδή όλες οι πτήσης είχαν ακυρωθεί. Με ενδιαφέρει πολύ το χάος όταν ο καιρός είναι έτσι γιατί νομίζω πως έρχεται το τέλος παντού και αναρωτιέμαι γιατί, επειδή πιστεύω πως κάτι θα γίνω το 2012. Μου αρέσει να μιλάω και να σκέφτομαι για τέτοια θέματα. Ναι, είναι κάτι το οποιο βρίσκω ενδιαφέρον.
Similar topics